Коледа в кутия за обувки

/Изминала/

Сдружение „TOGETHER FOR“ стартира инициативата „Коледа в кутия за обувки“, за да зарадва деца в неравностойно положение за коледно-новогодишните празници. Кампанията е част от вече популярна инициатива по света, а от „TOGETHER FOR“ решават да поемат предизвикателството да я осъществят в България в полза на деца от центрове за специална образователна подкрепа, деца от социално слаби семейства и сираци, на възраст от 1,5 до 18 години.

Всеки, който желае да зарадва дете за Коледа, може да го направи до 15 декември 2019 г., като следва няколко много лесни стъпки:

Изберете от сърце играчки, дрешки, лакомства и др. по своя преценка и ги поставете в кутия за обувки. Опаковайте кутията с подаръците с красива хартия, надпишете картичка, писмо или лист с празнично послание, може да поставите и Ваша снимка и задължително посочете възрастта и пола на детето, за което е предназначен подаръкът.
Щастливи сме да споделим с Вас, че екипът ни е част от тази инициатива! Всеки, който желае да се включи в това благородно дело, може да донесе своята кутията на адрес гр.София, кв. Витоша, ул. Йордан Стубел N: 4, тел.+359 888 616 733.

❗️🎁🎁🎁ПУНКТ ЗА СЪБИРАНЕ НА ПОДАРЪЦИ🎁🎁🎁❗️

ЧДГ „Щастливата къща“ – гр.София, кв. Витоша, ул. Йордан Стубел N: 4, тел.+359 888 616 733